ALV – Verslag BRZ Accommodatie- en Recreatiecommissie

Verslag accommodatie en recreatiecommissie 2017

De verwamde banen hebben weer niet goed gewerkt in de winterperiode. Er zal gezocht moet worden naar een andere oplossing. Met een aantal leden en een medewerker van de gemeente zijn we op diverse parken gaan kijken in Nederland en Belgie. We hebben hier gespeeld op Clay-tech banen, deze is goed vergelijkbaar met gravelbanen.

Inmiddels is er een enquete bij BRZ om te kijken of een ballon-hal niet tot de mogelijkheden kan behoren in de winterperiode.

De activiteiten die we dit jaar hebben georganiseerd waren allen zeer succesvol.

Deze zullen dan ook iedere jaar weer terugkomen op onze activiteitenkalender.

De vaste activiteiten voor senioren zijn:

– herenavond

– damesavond

– zomeravond Mix

– tennis voor 55 plussers (overdag)

– mosselavond of andere avond

De herenavond zal in 2018 door de leden Ad van Gool en Jan Sanders georganiseerd gaan worden.

Het thema bij de damesavond was: Het EK Damesvoetbal. De dames zijn nog tot in de kleine uurtjes doorgegaan, het was dan ook weer een supergezellige avond.

Door het slechte weer is er maar 1 avond gespeeld op de Zomeravondmix.

Het is dan ook de bedoeling dat er steeds meer leden aan deze activiteiten in 2018 zullen gaan deelnemen.

Inmiddels is ook de BRZ Recreatie werkgroep opgericht.  Margo Frissen, Nard Voncken, Toon en onze trainer Martijn hebben reeds zitting genomen in deze werkgroep. Het gaat voornamelijk om de communicatie van de activiteiten  zodat deze goed op elkaar afgestemd gaan worden.

Er zullen nog enkele aanpassingen moeten plaatsvinden in ons clubgebouw. Inmiddels is het tussendeurslot (van kleedruimtes naar kantine) vervangen en is de buitendeur (naar kleedruimtes) overdag bereikbaar. Het AED is opgehangen bij de kleedruimtes (BRZ)op de benedenverdieping.

Nard Voncken

Tot 2018

Download (PDF, 440KB)