Sponsoring

INLEIDING
Op 25 februari 1925 besloten een aantal Beekenaren een tennisvereniging op te richten. Ze sloten met de gemeente een huurovereenkomst voor een terrein achter de toenmalige school. Twee jaar later leidde dat tot de geboorte van Tennisvereniging B.R.Z., die startte met zesentwintig leden.

Nu – ruim 85 jaar later – is Lawn Tennisclub B.R.Z. uitgegroeid tot een van de grootste verenigingen in de regio. Een sfeervol tennispark waar de ruim 500 leden op recreatief en competitief niveau hun hobby kunnen uitoefenen. Het park beschikt over 9 verlichte tennisbanen (waarvan 5 gravelbanen en 4 all-weatherbanen), 2 minibanen, een gezellig clubgebouw met professionele beheerders, kortom bedrijvigheid elke dag van het jaar!

Dit alles is het resultaat van de inzet van het huidige bestuur, de voorgaande besturen en zeker niet in de laatste plaats van de vrijwilligers in de diverse commissies.

Met de sponsorinkomsten kan LTC B.R.Z. investeringen doen om de toekomst van de vereniging te waarborgen. Daarnaast tracht de vereniging het tennisniveau van junioren en senioren te verhogen.
UW NAAM ONDER DE AANDACHT

Jaarlijks organiseren we activiteiten voor onze leden, zowel jeugd- als senioractiviteiten op recreatief en prestatief gebied (bv. jeugdkamp, clubkampioenschappen, dames- en herenavonden etc.).

Een groot aantal leden speelt voorjaarscompetitie op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Sinds 2012 heeft de vereniging ook enkele teams spelen in de najaarscompetitie.
Tijdens de competitie wordt het tennispark veelal druk bezocht door eigen leden, leden van bezoekende teams/verenigingen, supporters e.d.

In week 29 organiseert tennisvereniging B.R.Z. het jaarlijkse Open BRZ-Tisacotennistoernooi, met een deelnemersveld van ca. 200 tennissers. Een toernooi dat inmiddels wijd en zijd bekend is en garant staat voor acht dagen tennisplezier en een geweldig aantal toeschouwers.

Dagelijks vinden er tot in de avonduren trainingen plaats. Vele drukke dagen en avonden zijn hiervan het bewijs!

Tijdens bovenstaande activiteiten kan uw naam op een professionele manier onder de aandacht gebracht worden
Heeft u interesse om sponsor van LTC B.R.Z. te worden? Neem dan contact op met ons op( info@brztennis.nl)