Nieuwsbrief BRZ #2 – maart 2018

0

GEBRUIK VAN DE BANEN GOED NIEUWS – GOED NIEUWS – GOED NIEUWS

Inmiddels hebben wij zeer goede hoop dat wij de banen maandag 26 maart vrij kunnen geven! Komende dagen dient er nog flink gewalst te worden maar dan kan het seizoen beginnen. Zoals ieder jaar aan vragen wij jullie met klem om na gebruik van de banen, deze de eerste weken te walsen. Waar de walsen nog op de baan staan dient te worden gewalst. Met elkaar zorgen dat de banen snel de juiste hardheid krijgen. Nu investeren geeft het gehele jaar door speelplezier!

PUNTJES OP DE I van 29 tot en met 31 MAART – AFGELAST!

In de nieuwsbrief van februari én op de website hebben jullie kunnen lezen dat er wederom een PUNTJES OP DE I-toernooi zal plaatsvinden. Dit in het kader van de competitievoorbereidingen. Helaas zijn wij genoodzaakt om dit toernooi af te lasten. De banen laten het nog niet toe om dit weekend intensief te bespelen. De afsluitende borrel op 31 maart komt tevens te vervallen.

WORLDTOUR BIJ BRZ

Op maandag 2 april (let op dit is tweede paasdag), tussen 9 en 11 uur vindt de Tenniskidscompetitie plaats op het tennispark van BRZ. Het doel van deze competitie is jonge kinderen kennis laten maken met leuke activiteiten en het spelen van korte wedstrijden in de Tenniskids competitie: de World Tour. Kom gerust eens kijken!

HET KNLTB AFHANGBORD

Het nieuwe afhangsysteem zal per 1 mei in gebruik worden genomen, jullie vinden het afhangbord rechts naast de bar. Het werkt als volgt: geef aan dat u een baan wil afhangen, selecteer vervolgens de optie “alle vrije banen” of “eerste vrije baan”, haal de KNLTB passen door de kaartlezer om de spelers te bevestigen, bevestig vervolgens de baankeuze en jullie baan wordt automatisch afgehangen. Kortom, heel gebruiksvriendelijk. Let op: jullie hebben jullie pasje nodig. Hulp nodig? Vraag dit gerust aan Toon achter de bar of aan Nard Voncken.

ACTIVITEIT TENNISKIDS

Graag nodigen wij alle Tenniskids en ouders uit om zondag 8 en 15 april naar BRZ te komen en de prestatieve tennisteams te zien spelen op ons park. Ook dit jaar is het niveau weer bijzonder goed en voor de Tenniskids leuk om te zien wat je met training kunt bereiken. Wij combineren dit met een leuke speurtocht op ons park. Doe dit gezellig samen met pappa, mamma of bijvoorbeeld je broer of zus. Zo leren jullie op een leuke manier steeds meer over tennis en onze vereniging. Na het inleveren van de opdracht ontvangen jullie een traktatie. De officiële communicatie volgt op korte termijn.

COMPETITIE VAN START

Vanaf vrijdag 6 april begint de competitie. Gelieve er alvast rekening mee te houden dat er gedurende de competitie op vrijdagavond tot 21.00 uur en gedurende de gehele zaterdag en zondag minder banen beschikbaar zijn voor vrij tennis. Voor het volledige overzicht van thuiswedstrijden verwijzen we u graag naar de site. Daarbij ook gepubliceerd hoeveel banen er in gebruik zijn op welke dagen. U vindt online ook een apart overzicht van alle wedstrijden die gespeeld worden.

BAANINDELING IS VASTGESTELD

Nadat er zo veel leden zich hebben aangemeld voor de trainingen bij Evelyne en Yannick, zijn zij flink aan de slag gegaan om alle lessen zo goed mogelijk te plannen. Inmiddels hebben onze trainers de lesindeling gemaakt, waardoor ook de baanindeling is vastgesteld. De baanindeling wordt gepubliceerd via onze website www.brztennis.nl. De baanindeling biedt inzicht in het aantal banen welke beschikbaar zijn om vrij te kunnen spelen.

MAANDAGAVONDMIX START WEER PER 9 APRIL

De maandagavondmix zal gespeeld worden op baan 3 en 4 en start om 19:30 uur.

Download (PDF, 575KB)

 

 

Share.

About Author