17 december – Glühweintoernooi

0

Wat een topcombinatie! Sport en glühwein! Laat het duidelijk zijn dat dit niet alleen mogelijk is na een lange dag op de ski’s, maar ook gewoon bij BRZ op het tennispark!

Op zondag 17 december vindt het 1e GLÜHWEIN-toernooi plaats op ons tennispark. We verzamelen in het clubhuis om 10.30 uur. Vanaf 11 uur tennissen we met een partner in 2 ronden van 45 minuten. In de tussentijd kun je genieten van een lekker glas glühwein!

Achteraf beginnen we aan de ‘derde set’ met lekkere hapjes. Hoe laat het precies afgelopen is hangt uiteraard af van het aantal deelnemers, want dat is bepalend voor het spelen van 2 of 4 tennisrondes.

Deelname is gratis!

Aanmelden vóór 14 december via het aanmeldingsformulier op de bar of via mail naar margo@campus-support.nl.

Share.

About Author