Update Algemene Ledenvergadering (ALV) over baankeuze

0

Op woensdag 28 juni vond er om 20.00 uur een extra ingelaste ALV plaats in het clubhuis van BRZ. Tijdens deze ALV werden verschillende opties voor de vervanging van de huidige vier gravelbanen met verwarming voorgelegd aan de aanwezige leden. De belangrijkste punten worden voor u opgesomd:

Er is momenteel nog geen keuze gemaakt. Volgens stemming zijn de opties smashcourt en het handhaven van de verwarming afgevallen. Na aanleiding van de ALV gaat een groepje de volgende opties nader onderzoeken: er wordt nader onderzoek uitgevoerd over de haalbaarheid een ballon. Dit resulteert in drie opties, die allen zijn onderbouwd met aanvullende voor- en tegenargumenten. Deze opties zijn;

  • Gravel zonder verwarming. In dit geval zal er niks veranderd worden aan de huidige situatie.
  • Gravel met een ballonhal.
  • Claytech.

U wordt via onze media op de hoogte gehouden van de voortgang van dit project.

Share.

About Author